Audi Akademie - Mehr können
   

Az Audi Akademie Hungaria állásajánlatai

Intézményünk munkaadóként is vonzó, munkakultúránk nyitott és újabb ötletekre ösztönöz. Kellemes munkahelyet kínálunk modern munkaidő-beosztással és vonzó bérekkel.

Csapatunk tevékenységére jellemző az önálló, felelős munkavégzés, a kiemelkedő minőség és a kifejezett szolgáltatás-orientáltság.

Munkatársaink kompetenciája érdekében támogatjuk folyamatos továbbképzésüket, a szupervíziót és a részletes tartalmi egyeztetéseket, valamint az új technológiák elsajátítását.

Ha Ön is szeretne nálunk dolgozni, kérjük, jelentkezési anyagait a következő címre küldje:

Audi Akademie Hungaria Kft.
akademie.pinter@audi.hu
H – 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 12.

 

Tisztelt Pályázó!

Tájékoztatjuk, hogy a pályázati lap kitöltése során megadott adatok az adatvédelmi törvényben foglaltak alapján személyes adatnak minősülnek. Az itt beadott pályázatukat hozzájárulásként vesszük, ahhoz, hogy a pályázatban megadott személyes adataikat az Audi Akademie Hungaria Kft. törvényben meghatározott feltételek betartásával kezelje.

A hivatkozott törvényben foglaltak alapján tájékoztatjuk az alábbiakról:

Kezelendő adatok: Minden, a pályázatban megadott adat, különösen az Ön neve, születési dátuma, lakcíme, elérhetőségei és az Audi Akademie Hungaria-hoz beadott pályázat ténye.

Adatkezelés módja: Az Ön adatai titkosított formátumban kerülnek továbbításra, harmadik félnek azokat nem szolgáltatjuk ki.

Adatkezelés célja: Kizárólag a kiválasztási folyamat véghezvitele.

Adatkezelés időtartama: Adatait határozatlan időre mentjük, függetlenül a kiválasztási folyamat hosszától. Adatbázisunkból az akademie.adatvedelem@audi.hu -ra írt kérésével tudja magát végérvényesen törölni.

Adatkezelés helye: Audi Akademie Hungaria Kft. , Személyügy.

Adatkezelő személye: Teljes pályázati anyagát kizárólag az Audi Hungaria Személyügyi területén belül, a Személyügyi Referens csapatban, illetve Személyügyi marketing csapatban tevékenykedő munkatársaink. Önéletrajzát a pályázati folyamatunknak megfelelően továbbítjuk a megpályázott területen a kiválasztásért felelős vezetőnek.

Üdvözlettel:

Az Audi Akademie Hungaria Kft. személyügyi csapata